74 thoughts on “Tourist LeMC ft. Sticks – Klein Gebedje (Remix)

 1. klinkt echt lekker, alleen jammer dat ik tourist amper versta.. haha
  sticks praat alleen maar, tekst was wel mooi maar klinkt gewoon niet ritmisch..

 2. je beide ogen sluiten gaat sneller dan ze openen
  ik wens het beste voor eenieder maar moet ik zelf ook wat doen?
  ik zou ni wete wat, nee echt ni wete waar
  te beginnen, want een beetje rappe speelt de boel ni meer klaar! 

  knaller!

 3. Vind stick normaal één van de beste rappers in nederland maar een beetje jammer dat hij dit nummer voor Tourist verpest want dat stukje van sticks past echt niet op die beat voor de rest goed nummer

 4. de eerste 2 keer verstond ik er geen reed van
  daarna ineens wel 
  en sticks was altijd al goed 
  de beat en de tekst gewoon wreed nr imo

 5. Lang geleden dat ik nog een geëngageerd liedje op de radio kon horen. Aanstekelijk, en tegelijk een mooie tekst. Goe!

 6. Geweldig nummer! Heb respect voor beiden. Kwam op dit nummer via Typhoon. toch snap ik de kritiek op Sticks niet helemaal. Tourist LeMc verteld een prachtig muzikaal verhaal. Sticks rapt een kritische en herkenbare note waar velen zich in bevinden waaronder ik zelf. Je wil van alles doen en een ieder helpen met oprechte intenties in een moeilijke situatie. Maar waar begin je en waar schuil je achter omdat velen nou eenmaal al genoeg dragen? Voor mij slaat dit nummer de spijker op zijn kop. Ik bedoel als Sticks een nummer met Bone Thugs in Harmony zou doen is hij het dan verplicht om aan hun style en ritmegevoel te voldoen? Doe gewoon lekker je eigen ding, Tourist LeMc is hier ook de head act ft. Sticks,.. niet andersom.

 7. sticks is hier keihard hiero, dit is gewoon mooi en realistisch, sticks is een grote voorbeeld voor de jeugd

 8. Heel lekker zachte, sussende vibe voor zo'n pijnlijke boodschap. Stop ook eens met haten op Sticks, ik vind het steeds vetter dat hij vaker gaat zingen. Hij heeft een goede stem. En Tourist vind ik helemaal een Prodigy!

 9. ik versta er geen kut van
  behalve die Nederlander op t eind, die versta ik wel.
  Gelukkig kon hij t lied ook samenvatten in die paar zinnen.

 10. Zalig zalig zalig!!! Tourist!!! De trots vant stad!! Ver mij de beste klein kunstenaar van ons landje!! Respect!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *